17. 06. 08

Verslag Estafetteloop Den Helder – Maastricht 2017

IMG 3020

Zaterdag 20 mei was het dan eindelijk zover, na 2012 en 2015 was het nu de beurt aan 2017.
In 2016 waren we begonnen met het zoeken naar deelnemers, tot mn grote schrik zat het team binnen 48 uur helemaal vol, wie had dat ooit verwacht maar ja uit ervaring weten we ondertussen ook dat er altijd lopers afvallen en zo nu ook maar liefst 5 lopers moesten we vervangen en dat werd best nog wel een dingetje. Een paar weken ervoor hadden we Patrick bereid gevonden om als reserve mee te gaan en mocht er niemand afvallen hij gewoon mee gaat draaien in 1 van de teams wat ook is gebeurd.

Even in het kort hoe de loop in zn werk gaat; we zoeken 2 chauffeurs, ondergetekende en Gert-Jan namen alle 3 de edities dit op zich, daarnaast moet er 2 navigators gevonden worden die naast de chauffeur zit om de weg te wijzen en dan heb je nog 14 lopers nodig. Dan is het team compleet, het team wordt dan in 2 teams onder verdeeld waar je de gehele loop het mee moet doen. Dus 1 compleet team onderverdeelt in 2 teams binnen het team, snappen we het nog ...?

Team 1 begint met het lopen. Team 2 begint met hun rust periode, team 2 gaat met de Camper en een
9-persoonsbus 14 km verderop staan en kan dan rusten tot dat team 1 hen gaat aflossen.
Na 14 km gaat team 2 weer 14 km verderop het parcours staan wachten tot dat zij weer door team 1 afgelost worden, zij nemen dan de Camper en een 9-persoonsbus mee.
Het team wat loopt gaat 1 van de deelnemers ‘warm’ fietsen, er gaat er 1 lopen (1 km lang) en een andere deelnemer gaat uit fietsen, dus er zijn 3 mensen tegelijk aan het sporten, 2 op de fiets en 1 loopt, na het lopen fiets je uit. Na het plaatsje Bergen NH gaan we 42 km verderop staan zodat iedereen meer kan rusten waardoor er genoeg tijd is om te (warm) eten en vooral slapen kan je dan langer. Een prima systeem, het eerste jaar waren we onervaren en hadden we geen camper mee en zaten de chauffeurs meer dan 35 uur achter elkaar achter het stuur, achteraf een onverantwoorde situatie, vandaar deze oplossing die perfect werkt maar evengoed loodzwaar blijft voor iedereen! Ik hoop dat het nu meer duidelijkheid geeft hoe de loop in zijn werk gaat.

Ons team bestond uit de volgende personen;
Team 1
Gert-Jan Stolwijk // extern // Chauffeur // 3 keer deel genomen
Paul Rood // Afd. 311 // Navigator // loper // 3 keer deel genomen
Rinco van den Bunt // Plannings bureau // 3 keer deel genomen
Femke Insing // Afd. 311 // 1e keer
Bianca van Diepen // Afd. 347 Kinder // 2e keer
Esther Kraakman // Afd. 347 kinder // 3 keer deel genomen
Lenie de Kuyer // Afd. 347 kinder // 2e keer
Yvonne Welagen // Afd. 347 kinder // 1e keer
Ruby Pronk // Afd. 311 // 1e keer
Patrick Hartog // Coördinator Patiëntenvervoer // 1e keer

Team 2
John Bakker // Afd. 070 // Chauffeur // 3 keer organisator en 3 keer deel genomen
Hans Arnold // Bac. lab. // Navigator // loper // 1e keer
Karin Lont // Afd. 270 AOA // 2e keer
Melissa Schröder // Afd. 317 Long // 1e keer
Esther van Lienen // Afd. 317 Long // 1e keer
Thea Pluister // Lab. KC // 3 keer deel genomen
Marieke de Wit // Afd. 238 IC // 1e keer
Dieke Mooij // Afd. 238 IC // 2e keer
John Gombault // Afd. 0061 MTC // 2e keer

Dit jaar werd er gelopen via de organisatie (www.vof-hetei.nl ) voor stichting Kika Kinderen Kanker vrij,
het Nederlands Rode kruis / stichting Mappa Mondo, deze stichting beheerd 3 huizen in Nederland en zijn bedoeld voor kinderen met een levensbedreigende ziekte en onze eigen Stichting Familiehuis Noordwest. Het totale sponsorbedrag wordt in gelijke delen verdeelt over de 3 goede doelen. Dit jaar werd er een recordbedrag opgehaald, in totaal maar liefst € 4.200,00 werd er opgehaald door onze deelnemers wat betekend voor elk goed doel € 1.400,00 enorm bedankt sponsors en deelnemers voor de genomen acties, de lijst komt hieronder te staan van alle sponsors.

Terug naar de loop ... 01.30 uur werd er verzameld op de parkeerplaats van de Labotheek, de meeste onder ons hadden geprobeerd om van tevoren te slapen maar door de spanningen was daar weinig van terecht gekomen. Iedereen was prima op tijd, er waren zelfs fans om ons uit te zwaaien! De busjes gingen rechtstreeks naar Den helder en John ging met de Camper naar Schagen om Dieke en Marieke op een afgesproken plaats op te halen. Rond 02.30 uur zaten we nog even heerlijk aan de koffie op de Dollardlaan in Den Helder waar de start om 3 uur precies plaats gaat vinden. Na een mooie toespraak van Maurice Rood (broer van Paul Rood en organisator van de gehele loop/ stichting ’t ei) ging om klokslag 3 uur 7 teams los ... Ons team (Team 1 Gert-Jan) startte met Rinco, Bianca en Esther. Het andere team (team 2 John) reden met de Camper en de 9-persoonsbus 14 km verderop naar Callantsoog het Dorpsplein.

Een stoet van lopers en bussen vanaf de start in den Helder. Rinco loopt vooraan, maar de bus staat achteraan. Geen doorkomen aan om bij de loper te komen. De mogelijkheid van spookrijden bleek een veilig alternatief om 3uur ’s nachts, om bij de loper te komen. Helaas afslag gemist. GPX-reader op de telefoon van Gert-Jan bleek een uitkomst om de route weer te vinden en vooraan te komen rijden. De route door het duin hebben we overgeslagen, wijs als we waren geworden tijdens onze vorige deelname. Niets zo vervelend als de lopers kwijt zijn in het donker. Langs het duin naar Callantsoog waar de wisseling plaats vond om 04.10 uur op het dorpsplein.

Volgende wissel was aan het eind van de voormalige Hondsbosche zeewering. Daar was tijd om koffie te zetten met de cafetière en het verhaal aan te horen van de voodooleuning. Gedurende onze expeditie heeft deze leuning in meerdere varianten de revue gepasseerd. Voodoohendel Lenie?

Na overname lukte het Gert-Jan om ongezien een bermpaaltje uit de grond te rijden ter hoogte van Groet. Het meest knappe van deze actie: Geen schade. Beetje opwrijven en klaar.
De hesjes konden inmiddels uit. Zware krengen en ze lieten ook nog de nodige schade achter aan onze mooie shirts. Maar veiligheid boven alles. We waren van verre te zien. Wissel bij Duinvermaak leek wel erg vroeg te komen. Wissel verlegd naar de rotonde Bergen aan Zee alwaar sportieve aanmoediging van Jolanda, collega ICU. Wat een tijdstip. Dapper hoor om 6:30uur.

Voor team Gert-Jan tijd voor een langere pauze. Vanaf nu, wisselschema a 42km. Tussenstop in Heemskerk waar we eindelijk naar kantoor konden. Net woord voor wc. Tja, we blijven nieuwe woorden of betekenis van woorden leren. Sommigen verkozen de rust in de camper, anderen zagen de mogelijkheid om middels een lekker bakkie koffie toch vooral wakker te blijven. Kon niet uitblijven dat John die koffie rook. 1 belletje was genoeg om een thermoskan koffie te regelen voor het volgende wisselpunt in Neck. Na achterlating van een doos Merci voor Map, vrouw van Paul, voor gebruik van kantoor, vertrokken we richting wisselpunt.
Toeval bestaat niet, maar het is wel toevallig dat juist bij het uitrijden van de wijk we net ons collega team, onder aanvoering van John, van rechts zien naderen. John heeft voorrang, maar neemt deze niet omdat als hij vers gezette koffie in ontvangst zal mogen nemen.

WP 20170520 09 55 43 Rich

Team 2 ging lekker, zelfs in Krommenie ging het zowaar redelijk tot goed, de vorige 2 edities ging het daar beide keren goed fout. In Jisp bij het wisselpunt wordt veelvuldig gebruik gemaakt van het daar aanwezige schijthuis boven de sloot. Waarom, we waren net in Heemskerk naar toilet geweest. Onvoorstelbaar hoeveel plasjes er gedurende de tocht zijn gepleegd. Op een gegeven moment maakt het ook allemaal niet meer uit en sans gene gaat, bosjes of geen bosjes, de broek naar beneden voor een plas, soms de toeschouwers daarbij een ongemakkelijk gevoel gevend als het zich recht voor de neus afspeelt. Uit respect kijk je dan toch maar even opzij.

Team 2 ging na de wissel als een speer via de kortste weg naar Diemen waar hun rustplaats zou zijn, helaas gaf de Tom Tom een andere plek aan wat helaas wat tijd koste om de juiste plek te vinden. Op de carpool plaats werden de Camper en de 9-persoonsbus geplaatst, snel wat eten en snel proberen te slapen. Sommige lukte dat maar sommige al helemaal niet. Om 12.30 werd John wakker gebeld door Paul met de mededeling we zijn er bijna, oeps snel gereed maken maar het duurde en duurde maar uiteindelijk werd er om 13.15 uur gewisseld.

Team 1 raakt de bus in Purmerend even de groep kwijt, maar snel gevonden. Het snel in de stress schieten door Paul werd op de proef gesteld. Patrick vaderlijk doch streng toegesproken vooral de routekaart te blijven gebruiken. Monnickendam verliep vervolgens probleemloos. De dijk langs het Markermeer richting Amsterdam was een prachtige hindernis maar met veel wind. Tijd voor Paul om ook eens wat te doen.
Op naar Amsterdam via de schellingwouderbrug. Hier, na pech een van de vorige keren, de mazzel dat de brug pas openging toen de lopers net waren gepasseerd. Hier scheidde onze wegen en liet de bus de lopers voor langere tijd alleen, om ze aan het Amsterdam-Rijnkanaal ter hoogte van Diemen weer op te pakken en te loodsen naar het volgende wisselpunt aan de A1.

Team 2 mocht weer 42 km gaan lopen, meteen al ging het fout met de bus omdat zij een afslag misten door reconstructies van de wegen aldaar, even daarna via Muiden kwamen we weer bij elkaar, de loper met de 2 fietsers moeten dan onderling gaan wisselen als de bus er niet bij kan komen, dat weten zij meestal maar soms ook niet zoals bij Loenen aan de Vecht, nogmaals sorry Thea, Karin en Hans, de bus had een omleiding, was keurig aangegeven op papier echter was de omleiding erg lang en doordat we een jaarmarkt moesten passeren duurde het echt heel lang voordat we op de juiste weg weer zaten, helaas ging toen ook nog een handmatige ophaalbrug net omhoog, en het duurde maar voordat we eindelijk verder konden, passeren op deze smalle weggetjes gaat echt niet dus wij dachten de hardloper en de fietsers zijn al heel ver vooruit. Wij met de bus uiteindelijk snel naar voren gereden, kwamen wel andere teams tegen maar ons team was niet te vinden. Toevallig kwam er een auto van de organisatie langs, deze aangehouden of zij ons team hadden gezien maar helaas ook niet. Uiteindelijk de bus omgekeerd en weer teruggereden, kilometers terug kwamen we ze weer tegen, meteen 3 nieuwe lopers eruit om even de rust te gunnen die ze verdiend hadden. Eigenlijk was dit het enige wat voor ons team fout was gegaan voor de rest ging alles keurig. De bus van John had Hans als navigator mee en zou eventueel af en toe gaan lopen maar Hans heeft vanaf Den Helder tot aan Maastricht lekker mee gelopen. Hans had een tablet aan staan in de bus met de route erop wat perfect werkte, zo hadden we nagenoeg geen navigator nodig. Heel af en toe werd de papieren versie erbij gepakt.

Team 1 ondertussen op naar Vleuten met bus en camper. Beide navigatiesystemen geven een andere route en zo komt het dat de Camper om moet rijden vanwege een afgesloten Gaasperdammerweg.
In Vleuten een aller gezelligst recreatieterrein gevonden met invalidentoilet. Konden we tenminste weer fatsoenlijk naar kantoor. Tijd voor een algemeen eerste slaapje. Wisseling van groep vond plaats aan het eind van de dijk ipv aan begin. Groep John was immers sneller dan gedacht. En dat zou niet de laatste keer zijn, want zo zou later ook in Berlicum geschieden.
Een prachtige tocht om IJsselstein, over de Lek en langs de Linge. Geen toestanden in De Meern waar de vorige editie de bus tot de assen weg was gezakt in de berm.

IMG 3076 

Het avond eten werd dit keer in Gellichem gehouden, Omdat Hans zijn navigatie op Deurne had gezet de wissel voor de nacht konden John en Thea met de Camperkijken of de boerin van 2 jaar teug zin had om ons eten klaar te maken maar helaas er werd niet opengedaan dan maar terug naar Gellichem, we hadden de Camper keurig geparkeerd op een mooi grasveld waar even later Hans met de lopers ook arriveerde. In de camper werd de macaroni, bami en saté warm gemaakt zodat er heerlijk gegeten kon worden, kroepoek en vla als toetje maakte het compleet. Tja en dan zit je met smerige pannen en je weet dat team 1 ook nog straks hier gaat eten dan moet je wat verzinnen ... Zo stonden John en Melissa de afwas te doen bij een huisje waar we niet op de troep moesten letten ... haha
Het ontvangst voor team 1 bij de volgende wissel in Gellicum was uiterst hartelijk. Wat een gezelligheid op het dorpsplein/-weide. Eten opwarmen lukte prima in de Camper, afwassen mocht bij de “Tokkies” van Gellicum, zoals ook onze collega lopers hadden mogen doen. Vader en moeder bleken vader en dochter en vader liet ons niet eerder vertrekken dan dat hij op dwingende toon, dochterlief koffie voor ons had laten zetten. Ook zijn wagenpark en toilet in de schuur behoefde aandacht van ons.

IMG 3089

Groepsfoto en weg naar het wisselpunt in Berlicum alwaar weer via een omweg vanwege wederom snelwegafsluiting het wisselpunt werd bereikt. Echter restaurant sluit en parkeerplaats wordt afgesloten. Andere plek dan maar. Helaas door de eerdere omleiding gedesoriënteerd, staan we vóór de afgesproken wissel ipv daarachter en leven we in de veronderstelling dat de lopers van links komen. Slapen gaat moeizaam bij de twijfel over de juiste oriëntatie.
Na contact met John blijken zijn lopers er veel eerder te zijn dan we hadden verwacht. Daar zien we ze toevalligerwijs in het donker aan de overkant van de weg voorbijkomen, van rechts dus. Een schreeuw van ons wordt niet herkend als zijnde een van mede teamgenoten. Na ingehaald te hebben nemen wij over en gaan de nacht in.
Team 2 liep naar Berlicum waar we midden in de nacht aan kwamen (00.15 uur) verschrikkelijk is dit want het is donker, koud en je bent gesloopt en dan moet je nog als een speer naar Deurne rijden, gelukkig ging het voorspoedig maar ik was blij dat ik 40 minuten later kon slapen. Om 03.15 uur ging de telefoon, nee hé, Paul was dat met de mededeling om de groep paraat te maken, ohh wat een ellende is dat hoor, een klein half uurtje later waren wij weer bezig met het lopen.
Team 1 had ondertussen Weinig te navigeren, nagenoeg één rechte weg. Onder invloed van enige vermoeidheid, neemt de alertheid af en sta je er niet bij stil dat als je de bus overdwars op het fietspad parkeert, je de route voor de lopers blokkeert. En klap op de motorkap en ruzie met team 19 tot gevolg. Maar wij laten ons niet onheus bejegenen en even later bij verhaal komen halen, druipt de loper met de staart tussen de benen af. Rinco kan het niet laten om met tussensprints en algemeen hoog tempo de in onze omgeving verkerende concurrenten in te halen dan wel op achterstand te zetten. Tijdens deze loopbeurt moet het zijn gebeurd dat Ruby, onze benjamin maar o zo gewaardeerde loper, geblesseerd raakte aan knieholte/hamstring. Ruby zou zich niet laten kennen gedurende het verloop van de tocht. Trekkebenend zonder een beurt over te slaan rende ze naar Maastricht. Ze zag zelfs kans om na iedere loopronde toch nog iets van bootcamp achtige activiteiten te ontplooien. Wat een energie. En de blijdschap, aanstekelijk.

Gelukkig werd het al gauw licht voor team 2, een pracht gezicht de dauw in de velden, koud vanwege te kort slaap maar ja de loop gaat verder. John is op een gegeven moment ook maar een paar kilometer gaan fietsen omdat hij het achter het stuur erg moeilijk had, een mooie oplossing zo. In Roermond aangekomen moest er getankt worden en kon men lekker effe koffiedrinken en naar de wc gaan. Daarna kon team 2 richting Stein rijden, de laatste lange rust periode want daarna gaan we tot het einde terug naar een wisselpunt van 14 km. Vlak voor Stein zijn we nog even een kopje koffie gaan drinken bij v/d Valk aldaar, iedereen kon zich lekker opfrissen. In Stein werd er nog even heerlijk rek en strekoefeningen gedaan onder leiding van de plaatselijk sport gek van daar ...

Team 1 haastte zich naar Roermond om daar te kunnen gaan slapen. 63km en driekwartier rijden geeft de TOMTOM aan. Dat was ook zo, dat viel de vorige keer ook zo tegen. Maar het kon erger. De A73 bleek afgesloten. Binnendoor naar Roermond dus. Na ruim een uur te hebben gereden, eindelijk rust.
Onder aan het Essostation was het goed slapen, gratis gebruik van toilet en een knap kopje koffie voor vertrek naar de afgesproken wisselplek aan de Roermondseweg onder het viaduct bij de Maas.
Het is prachtig mooi weer en we vervolgen onze weg door het Limburgse land, langs het Julianakanaal, aspergevelden en de vele dorpjes met de oneindig vele zonluiken.
Via een klein missertje waarbij de lopers niet langs de uitvaartverzorging willen, wordt deze hindernis onder aanvoering van de bus, toch genomen om op het juiste pad de weg weer te vervolgen.
Na de wissel vervolgen wij de route naar Valkenburg. Hier vinden we een picknickplek waar het gras ook 2 kontjes hoog is. Geen slaap meer, lekker ontspannen op een kleedje. Andere teams aanmoedigen en een fietskrat vol chocolade bars van 1 van die teams leegscheppen op verzoek. Was dit tactiek van hen om ons buikpijn te bezorgen of een sportieve geste?

WP 20170521 12 21 42 Rich

De wisseling vond plaats en op naar de Cauberg. In de achteruitkijkspiegel namen we een moeizaam vertrek van John in de camper waar. Daar had Paul de camper te goed in het gras geparkeerd achtergelaten. Al rokend en stofwolken veroorzakend wist John zich uit een benarde positie te bevrijden en de achtervolging in te zetten.
Het overwinnen van de Cauberg was een rommelige expeditie, waarbij de chauffeurs en de navigators de kluts wat kwijtraakten. Meerdere lopers tegelijk en wie overbrugde welke afstand? De bus zet je niet zomaar aan de kant om lopers die er klaar mee zijn in te laten stappen. En wat te denken van de begeleidende fietsers. Niet tegenop te komen zo’n berg, zeker niet met een fiets waarvan de derailleur kuren vertoont. De afdalingen waren een heerlijkheid voor de lopers, maar de fietsers moeten toch met het zweet tussen de billen de afdalingen hebben genomen. De werking van de remmen liet wat te wensen over.
Gedurende onze loopbeurten in Limburg leek het alsof niemand zin had in die steile heuvels. Toevallig of niet, telkens leek Lenie aan de beurt te zijn als zo’n heuvel van de 1e categorie zich aandiende. Maar zij nam ze, onverstoord alsof de jaren niet tellen. Diep respect is hier op z’n plaats.

Overleg met John leek noodzakelijk om ons volgende wisselpunt praktisch uitvoerbaar te laten zijn. Een derde routewijziging deed zich immers aan en het was ook noodzakelijk om de zaken voor de finish goed voor elkaar te hebben. Team John nam zodoende eerder het estafettestokje over om team Gert-Jan de mogelijkheid te geven, alvast een goede plek in Maastricht te vinden voor een goed samenkomen der teams, opdat gezamenlijk niet een te grote afstand overbruggend, de finish via de Sint Servaasbrug op de Maasboulevard gehaald zou worden.
Dit werd nog een dingetje. Druk overleg tussen beide captains hoe we met z’n allen toch de finish zouden bereiken. Dus ook de crew. Paul en Gert-Jan zouden elkaar al snel niet meer begrijpen. De helderheid en alertheid was er wel een beetje af. Het is goed gekomen voor John, die bij de wisseling de rol van fietser op zich had genomen. Fiets twee werd in de camper gezet en de teams via het Shellstation nabij het bonnefantenmuseum samengevoegd. Gert-Jan en Paul vervolgens trachtend op tijd een parkeerplek te vinden om de lopers aan de finish binnen te halen. Aan de finish werden we opgewacht door een aantal fans, top hoor !
Om 14.55 uur passeerde ons gehele team de finishlijn.

IMG 3070

Helaas, driekwartier later wisten Paul en Gert-Jan pas de finish te bereiken. Geen parkeerplek te vinden. De enige smet op dit fantastisch geslaagde avontuur. Het hoogtepunt van gezamenlijk de finish beleven is mislukt.
Maar wat een succes was deze editie voor Noordwest. Geen narigheid onderweg, zeer sportieve omgang met elkaar, ook tussen de twee teams. Een groot compliment. We mogen trots zijn op elkaar, en onszelf, want we hebben het toch maar weer mooi geflikt.
Rond 19.00 uur waren alle deelnemers en voertuigen weer terug in Alkmaar. Het avontuur was weer ten einde, een geweldig avontuur! Ik als organisator had gezegd dat dit de laatste editie zou zijn, mede vanwege de moeizame voorbereiding met de vele afmeldingen, maar ik heb zo genoten van deze editie dat ik heb besloten om in 2019 weer van de partij te zijn samen met Gert-Jan en Paul mits we allemaal in goede gezondheid verkeren.

Dit was de uitslag van 2017, dit jaar was er ook een recordaantal deelnemende groepen.

1.Lopers Vereniging Groenlo 29:12:32
2.’t Kon Minder 29:28:16
3.ZzinN Dementie Contact 33:05:02
4.Team 101 31:21:25
5.Takke Ent 33:21:25
6.Loopgroep 03 34:41:23
7.Politie Nieuw West Zuid Amsterdam 35:02:52
8.Leusden Lopers 35:14:37
9.De Deventerlopers 35:29:23
10.Team Zaanstreek Kennemerland 35:38:22
11.Stichting Berghem Tegen Kanker 35:47:32
12.PV de Quint NWZ 35:55:40
13.Wannabees 35:58:37
14.Team Zooitje Ongeregeld 38:12:43
15.De Henkies 38:19:40
16.Helden van Zeist 39:21:28

2012;
Tijd 35:08:30
Aantal deelnemende teams 9
Totaal opgehaald sponsorgeld € 3.650,00

2015;
Tijd 36:06:46
Aantal deelnemende teams 8
Totaal opgehaald sponsorgeld € 2.100,00

2017
Tijd 35:55:40
Aantal deelnemende teams 16
Totaal opgehaald sponsorgeld € 4.200,00

Bij deze wil ik iedereen bedanken voor hem of haar inbreng met name Sociaal Cultureel Fonds // Noordwest Ziekenhuisgroep // Middelbeek autoverhuur voor 2 stuks 9-persoonsbussen, Richard voor de verhuur van de Camper http://www.eencamperhuren.nl en Fietshandel Boersen Heiloo voor het lenen van de 2 fietsen.
Verder de volgende sponsors;
Lennie // I. Meijer // T. Hooijmans // G. Ijdema // M. Ott // M. van Nimwegen // M. Stadt //
J. Daan // Pronk elektrotechniek // G. Dekker Groot // Kelly Fashion // Wil en Karin van Dulm //
JB. Schmitt CJ // R.C. van den Bunt // C. Kleimeer // W. Sikkens // S.I. Sonius //
Sponsorloop kinderen // Hr R P Damen en/of.Mw M Muyzer // Team Neurologie // P. Rood // WAMM Smits // T.N. Stekelenburg // R.B.H. Meyer // OLDELFT BENELUX B V //
W. SIKKENS EO // B.J.J. SCHOEN EO // Hr MK Fellensiek,.Mw BF Fellensiek-Lijesen //
M. Muntjeswerff // D.C Tilstra // Hoom Heuk // J. Zonneveld // P. Nolta // C. van Akkeren //
J. Bakkum // P. Hartog // C.J.H. Schroder // Gewoon Beveiliging (Femke Insing) //
Praktijk v Fysiotherapie // Kluft W J CJ // C L M Zomer-van Rhoon // Y J M van Rhoon //
M pronk-van der horst // M. Wit Lege flessen actie // A. van Lienen /// Karin Lont // Sabine //
A. Roderkerke ? // A J R M Brakels-Hamburg // S Smit // M G Brakels // JA Boereboom CJ // Insing M E D en/of Insing Schmitt F // A T Pluister-Gootjes // R Pronk // A.C.M. MOOIJ //
Insing M E D en/of Insing Schmitt F // A.C.M. MOOIJ // H.M. BOEKEL EO // Mw B Birekoven
Insing M E D en/of Insing Schmitt F // Mw A T Pluister-Gootjes // A.C.M. MOOIJ // P. Rood // Dienst Geestelijke verzorging Noordwest Ziekenhuisgroep // H. Arnold
Een aantal bedrijven hebben meer dan € 100,00 gesponsord, zij staan op onze website in de ronddraaiende reclame balk.

Tot 2019!!!

IMG 3075

Verslagen

2017-05-20 Estafetteloop Den Helder - Maastricht

Verslag Estafetteloop Den Helder – Maastricht 2017

Zaterdag 20 mei was het dan eindelijk zover, na 2012 en 2015 was het nu de beurt aan 2017.
In [ ... ]

Lees meer...
2017-02-03 Fietsen op Tenerife !

Tenerife, 3 t/m 10 februari 2017

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze altijd. In dit geval was een goede voorbereiding vooral ook veel werk. [ ... ]

Lees meer...
2016-06-08 Zwarte Woud

Zwarte Woud, 8 t/m 12 juni 2016

Woensdag 8 juni

Zoals gebruikelijk vroeg dag aan het begin van een fietsreis van PV De Quint. In mijn geval ging het wekkertje [ ... ]

Lees meer...
2015-05-23 Estafetteloop

Verslag Den Helder – Maastricht 2015

Zaterdag 23 mei werd er in de hele vroege ochtend verzamelt bij de Labotheek van het MCA.

Alle hardlopers/ters [ ... ]

Lees meer...
2014-06-21 EXTREEM !!!

Alpen, 21 juni t/m 26 juni 2014


Zaterdag 21 juni, reizen
Drie weken na onze verkenningstrip moest het dan echt gaan gebeuren, PV De Quint Extreem. Al [ ... ]

Lees meer...
2013-06-26 Vogezen

Vogezen, 26 juni t/m 30 juni 2013

Woensdag 26 juni

Terwijl Marcel zijn Bakbeest de Juliana van Stolberglaan op draaide, draaiden Chiel en ik ons nog [ ... ]

Lees meer...
2012-06-27 Zwarte Woud

Zwarte Woud, 27 juni t/m 1 juli 2012

Inleiding
Vorige jaar was PV de Quint naar de Dolomieten in Italië geweest, een enorm succes, al snel wordt [ ... ]

Lees meer...
2012-05-12 Estafetteloop

Verslag Estafetteloop Den Helder – Maastricht 2012

Zaterdag 12 mei was het dan eindelijk zover, een kleine half jaar was er aan voorbereiding vooraf [ ... ]

Lees meer...
2011-06-14 Dolomieten

Dolomieten, 14 t/m 19 juni 2011

Dinsdag 14 juni
Het laden van de bus nam deze keer iets meer tijd in beslag en de fietsen stonden ook wat minder strak [ ... ]

Lees meer...
2010-09-26 Willem Andrea Tocht

Zondag 26 september 2010 was het dan eindelijk zover, de Willem Andrea Tocht kon dan toch nog verreden worden, na 2 maal de datum verzet te hebben was [ ... ]

Lees meer...
2010-08-28 Contente Mensch toernooi

 

Contente Mensch toernooi 2010

Op zaterdag 28-08-2010 heeft een hockeyteam van het MCA meegedaan aan het Contente Mensch toernooi.
Dit interhospitale [ ... ]

Lees meer...
2010-06-16 Morzine

Morzine, 16 juni t/m 20 juni 2010

Woensdag 16 juni
Rond 4.00 uur vetrokken richting John om samen naar Alkmaar te rijden. Ging allemaal vlotjes en rond [ ... ]

Lees meer...
2010-04-20 Blijf fit dagen in het MCA

PV de Quint was door het de afdeling Arbo van het MCA gevraagd om op de beurs; Blijf fit dagen te gaan staan met een stand. De redenen is dat de Quint vele [ ... ]

Lees meer...
2009-08-30 Willem Andrea Tocht

WILLEM ANDREA TOCHT 2009

Afgelopen zondag 30 augustus was het dan weer zover; De Grote Willem Andrea Tocht werd alweer voor de 8e keer verreden.
Een tocht [ ... ]

Lees meer...
2009-06-24 Alpe d'Huez

Alpe d’Huez, 24 juni t/m 28 juni 2009

Woensdag 24 juni 2009 was het dan eindelijk zover, een half jaar voorbereiding was er aan vooraf gegaan.
Om [ ... ]

Lees meer...

Sponsors

Bestuur

Amanda de Boer

Amanda de Boer: bestuurslid
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Werkzaam: Praktijkopleider

Tamara Jonker

Vice Voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Werkzaam: Informatie manager

Saskia van Raalte

Workshops Den Helder

Herfstbingo Den Helder

Bestuurslid en tevens aanspreekpunt voor Den Helder

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Werkzaam: Communicatie

John Bakker

Voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam: Receptie en Veiligheid 

Cisca van Stralen

Penningmeester

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam: AOA 

Kaartje2Go

kaartje2go

De code " NWZ10Kaartje"  geeft 10% korting op alle bestellingen via www.kaartje2go.nl.

Bij iedere bestelling doneert Kaartje2go 25 cent aan Stichting Familiehuis Alkmaar en Stichting vrienden van het Gemini in Den Helder

Personeels Voordeel Winkel

PVW intrabanner

Alkmaar Voordeelpas

image007.jpg

Sponsorkliks

donker 100 100

Bestuur

Amanda de Boer

Amanda de Boer: bestuurslid
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Werkzaam: Praktijkopleider

Tamara Jonker

Vice Voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Werkzaam: Informatie manager

Saskia van Raalte

Workshops Den Helder

Herfstbingo Den Helder

Bestuurslid en tevens aanspreekpunt voor Den Helder

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Werkzaam: Communicatie

John Bakker

Voorzitter

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam: Receptie en Veiligheid 

Cisca van Stralen

Penningmeester

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Werkzaam: AOA